Hyvä silkkiterrierin omistaja

Onko Silkkiterrierit rotuyhdistys sinulle tuttu? Osa teistä on varmasti jossain vaiheessa siitä kuullutkin. Oletko epätietoinen mikä yhdistyksen tarkoitus on ja voinko minä silkinomistajana liittyä yhdistykseen?

SILKKITERRIERIT-YHDISTYS PERUSTETTIIN VUONNA 1987
Yhdistys ei pelkästään ole kasvattajien tai sisäpiirin yhdistys, vaan yhdistys, joka edesauttaa rodun säilymistä, ja yhdistää rodun omistajia ympäri suomea.

MITÄ JÄSENET ANTAVAT YHDISTYKSELLE?
Silkkiterrieri on lukumäärältään pieni rotu. Yhdistys, toimiakseen ja palvellakseen jäseniään, tarvitsee mahdollisimman monen harrastajan ja kotikoiran omistajan mukaan ideoimaan ja tuomaan omaa osaamistaan yhdistykselle. Toimiakseen ja edistääkseen rotumme terveystutkimuksia, jotka auttavat antamaan rodullemme terveemmän tulevaisuuden, yhdistys tarvitsee varoja. Liittymällä jäseneksi ja osallistumalla mahdollisuuksien mukaan järjestettäviin tapahtumiin, jokainen rivijäsen tukee kerhomme tulevaisuutta.

MITÄ YHDISTYS ANTAA JÄSENILLE?
Mahdollisuuden osallistua maksutta yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin ja eri kilpailuihin, nettijäsenlehden, TerriLife lehden ja jäsenyyden myös Terrierijärjestöön, facebook ryhmään pääsyn ja tukea terveystutkimuksiin.

Tutustu myös yhdistyksen kotisivuihin www.silkkiterrierit.fi! Jäsenedut löydät Jäseneksi-osiosta.


Loppuvuodeksi (1.5 alkaen) tarjoamme uusille jäsenille 10 euron tutustumishintaan jäsenyyden loppuvuodeksi, sisältäen kaikki jäsenedut ja lehdet (Terrierijärjestön Terrilife lehden alkaen numerosta 3/2020)
Täytä liittymislomake ja laita lisätietoihin “JÄSENTARJOUS 10e”. 
Sähköpostitse saatte maksulle tilinumeron ja lisätietoja.

TERVETULOA mukaan silkkien maailmaan!