Kasvattajaksi?

Jos haluat ryhtyä kasvattajaksi, lähetä meille postitse (pyydä osoitetiedot puheenjohtajalta (puheenjohtaja@silkkiterrierit.fi) täytettynä seuraavat dokumentit:

Kasvattaja-anomus
Kennelnimianomus
Kasvattajasitoumus (alkuperäinen)
Kasvattajakurssitodistus (kopio)

Kasvattaja-anomus on Silkkiterrierit ry:n hallituksen laatima, ja se helpottaa hallitusta päättämään kennelnimianomuksen puollosta tai puoltamatta jättämisestä. Täytäthän sen siis huolella ja totuudenmukaisesti. Ilmoitamme sähköpostitse, kun anomuksesi on käsitelty Silkkiterrierit ry:n hallituksen kokouksessa.

Silkkiterrierit ry toimii kennelnimianomuksissa yhteistyössä Suomen Terrierijärjestön kanssa. STJ edellyttää, että Silkkiterrierit ry antaa lausunnon jokaisesta kennelnimianomuksesta ennen niiden käsittelyä STJ:n hallituksen kokouksessa. Jokainen anomus kuitenkin käsitellään STJ:n kokouksessa, riippumatta siitä onko Silkkiterrierit ry:n lausunto puoltava vai ei. STJ:stä anomus lähetetään Suomen Kennelliittoon, jossa varsinainen päätös tehdään. Koko prosessi saattaa kestää useita kuukausia.

Silkkiterrierit ry pyrkii parhaansa mukaan helpottamaan kasvattajien toimintaa. Muistathan siis myös liittyä kasvattajajäseneksi! Jäsenedut näet tästä.

Lisätietoa kennelnimen hakemisesta ja kasvattajana toimimisesta löydät Suomen Kennelliiton sivuilta.